Kanovaren op de Dinkel of of de Vecht is een super activiteit om als vrijgezellenfeest in Twente te doen. Een soort van oefenen in het varen in het huwelijksbootje! Kanovaren is konijnenpak-proof, leuk om met een groep te doen, en voor de vrijgezel hebben we eventueel een éénpersoons kajak te leen. Dit kleine rode kajakje is super-wendbaar, maar ook een stuk instabieler dan de Canadese Kano’s waar we normaal mee varen.

Combineer je vrijgezellenfeest in Twente met andere outdoor-activiteiten!

Adventure King biedt een scala aan outdoor activiteiten aan die zeer geschikt zijn als je jouw vrijgezellenfeest in Twente wil organiseren. Naast kanoën kan je ook klimmen, abseilen, tokkelen, kickbiken of zelfs met Land Rovers gaan terreinrijden! Complete arrangementen zijn mogelijk. Ook voor de afterparty kan je uitstekend terecht in Twente. De Groote Markt in Oldenzaal is omgeven door cafés, restaurants en een enkele dancing. De markt in Enschede heeft zelfs het grootste horecaplein van Nederland, groter dan de Vrijthof in Maastricht of een willekeurig plein in Amsterdam! Of ga net de grens over, in Bad Bentheim en Nordhorn heb je gezellige bierstubes en biergartens. In elk plaatsje zijn meerdere hotels en andere overnachtingsmogelijkheden, zodat je na je vrijgezellenfeest in Twente niet meer in de auto hoeft te stappen.

Leuke activiteiten om je vrijgezellenfeest in Twente mee te combineren:

  • Een stoere mountainbiketocht door het Lutterzand of de Bentheimer Bergen
  • Abseilen vanaf een kasteel
  • Een klimbos met zip-lines tot wel 70 meter lang
  • 4×4 off road rijden met Land Rovers
  • Tokkelen, abseilen en klimmen in een verlaten steengroeve
  • Boogschieten op foto’s van de ex van de vrijgezel….

Stuk voor stuk stoere activiteiten voor je vrijgezellenfeest. Geen geneuzel met bonbons maken of een workshop witte wijn, maar lekker met z’n allen er op uit, het water op en de bossen in. Een feestje om nooit te vergeten!