Contact

Vul onderstaand formulier in voor een reservering.

Kano reserveringsformulier

  • Kies de activiteit die je wilt reserveren of meer informatie over wilt ontvangen
  • DD slash MM slash JJJJ
  • :

FAQ

De meeste gestelde vragen op een rijtje! Maar je mag ons natuurlijk ook altijd even bellen of mailen…

Alle kanotochten zijn te reserveren voor minimaal 10 personen. Ben je met minder? Dat kan het toch doorgaan, alleen betaal je voor 10.

Met uitzondering op de kanotochten over de Dinkel op de zondagochtenden. Voor deze tochten kan je ook met kleinere aantallen inschrijven.

Als je reserveert mailen wij je een bevestiging en een factuur. De factuur dien je vooraf te voldoen. Zo hebben we geen lastige contante betalingen terwijl we midden in de bossen en weilanden staan.

We stellen geen minimum leeftijd, maar je moet wel kunnen zwemmen. Ondanks de zwemvesten kan je met je hoofd onder water komen. Een baby weet niet hoe die zijn adem in moet houden…. Vandaar, je moet minimaal kunnen zwemmen

Nee, daar zijn we niet gek op. Bij de meeste riviertjes kan je niet bij het water komen, behalve bij de instap- en uistapplaatsen. Mocht de hond in paniek raken, dan kunnen we geen kant op….

We organiseren buiten-activiteiten en kunnen Twente niet overdekken. Dus, regenjasje aan en een korte broek. Niets zo lastig als een lange natte broek. Mocht het weer echt te slecht worden dan bieden we een alternatieve datum aan.

Normaal gesproken brengen wij de chauffeurs van de auto’s die op het beginpunt zijn blijven staan terug vanaf het uitstappunt.

Op verzoek organiseren we uiteraard ook vervoer per touringcar, oldtimerbus, mountainbike, fiets, kickbike┬á of zelfs te voet ­čÖé